Vanaf 1 september zouden onder andere de sportscholen in Nederland weer open mogen. Wel zei premier Rutte dat er voor de sportscholen per branche nog bekeken wordt of eerder openen mogelijk is.

Leden van sportschool Fit Living Well Bodegraven ontvangen via de mailing alle informatie over de maatregelen die wij nemen. Dus houd je mail goed in de gaten. Deze informatie vind je ook terug op de website.

Team Fit Living Well


Tijdelijk gesloten (wel buiten sporten)

Hoe moeilijk en jammer het ook is, met elkaar moeten we op een zo goed mogelijke manier om zien te gaan met alle maatregelen rond het coronavirus. Als sportschool volgen wij uiteraard de richtlijnen van de overheid en houden we onze deuren vooralsnog gesloten voor het binnen sporten.

Wel kun je buiten sporten als je lid bent van sportschool Fit Living Well Bodegraven!

Dankjewel dat je bij ons blijft!

Ook als sportschool, als bedrijf, doen wij er alles aan om 'gezond' te blijven. We kregen ontzettend veel positieve reacties op onze mail van 22 april, waarin we al onze leden 3 opties geboden hebben. Daarvoor willen we iedereen onwijs bedanken, want hierdoor kan Fit Living Well straks weer open! Natuurlijk zullen we onze maatregelen moeten nemen, zoals iedereen in de anderhalvemeter samenleving, maar we gaan ervoor!

Tot die tijd bieden we online verschillende opties met tips en video's, zodat jij thuis fit & energiek kunt blijven.

Wij coachen jou online

Zo willen we jou op afstand motiveren met online coaching. Met materialen die we aan je uitlenen om thuis te gebruiken, zoals elastieken, een pilatesbal, yogamatten, dumbells of kettlebells én een eigen schema.

De beste manier om thuis fit te blijven is met routine en een gezond eetpatroon. Vanuit Fit Living Well bieden wij jou je eigen persoonlijke sportschema: train jezelf thuis fit met oefeningen die bij jou passen. Dagelijks of een paar keer per week. Dan bepalen we samen met jou in je online Virtuagym workout plan.

Vraag gratis personal online caoching aan

Laat hier je gegevens achter. Wij nemen persoonlijk contact met je op om jouw training samen te stellen en in te plannen, zodat jij thuis effectief kunt sporten.

Compensatiepakket

(niet verplicht, wel mogelijk)

Je kunt erop vertrouwen dat we jou niet in de steek laten en hopen dat jij er net zo over denkt, richting ons in deze tijd, en dat je jouw abonnement niet opzegt. Wij realiseren ons dat we jou daar ontzettend dankbaar voor mogen zijn, en geloof ons, dat zijn wij ook oprecht!

Zoals we in onze mail van 10 mei vermeld hebben, kun je ons steunen met één van de 4 opties » MEER INFO

Dankjewel & Stay safe!

Wij informeren je direct via onze website, de nieuwsbrief en via Facebook als er veranderingen zijn en hopen van harte op jullie begrip en steun. Dankjewel en pas goed op jezelf en je omgeving!

Team Fit Living Well Bodegraven