BenFit afslankprogramma bij sportschool Fit Living Well Bodegraven

Géén dieet, wel een nieuwe levensstijl waar jij zeker weten fitter en gezonder van wordt.

benfit

Het Benfit afslankprogramma zegt niet voor niets: Word fit. Blijf fit.

Kilo’s kwijt zonder honger

Wil jij wat kilo’s kwijt omdat je beter in je vel wil zitten, een belangrijke sportwedstrijd hebt, gaat trouwen of fit je zwangerschap in wilt gaan? Er zijn allerlei redenen om af te vallen. Ons advies: doe dat altijd op een verantwoorde manier. Veel leden van sportschool Fit Living Well Bodegraven kiezen daarom voor BENFIT. 

De meeste diëten zijn vaak lastig vol te houden omdat je een hongergevoel krijgt of slap wordt. Met BenFit heb je dat zeker niet! Gewoon lekker eten, maar wel op een gecontroleerde manier met een persoonlijk voedingsadvies. Je krijgt van ons een lijst met voedingsmiddelen, gerechten en veel variatie. Dit wordt helemaal op jou afgestemd. Weg kilo’s, zonder honger of hoofdpijn. Ook dan houd jij het vol!

Slank & Fit in 6 of 12 weken

Met BenFit bij Fit Living Well Bodegraven ga jij de uitdaging aan. Slank & Fit van BenFit is een succesvol programma waarin het team van Fit Living Well Bodegraven met jou aan de slag gaat om een gezond, fit en slank lichaam te krijgen. Je wisselt jouw sportlessen af met gezond eten en geeft je lichaam ook de nodige rust. Het doel van BenFit is fitter worden, beter en strakker in je vel zitten, meer energie door de combinatie Eet, Beweeg, Relax. Gun jezelf die boost!

benfit eet beweeg relax

Vraag vrijblijvend informatie aan

We willen je uiteraard eerst goed informeren. Dat is gratis en vrijblijvend. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op. Als we straks weer open zijn dan kun je ons ook altijd in de sportschool vragen naar BenFit.

    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden om contact met mij op te nemen en met registratie van mijn gegevens in het ledenadministratiesysteem als ik lid word van Fit Living Well Bodegraven.