Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Meer resultaat bij sportschool Fit Living Well Bodegraven

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Fit Living Well Bodegraven voor jou de oplossing, de Milon Cirkel!

 

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Slechts 2x per week 35 minuten trainen
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool
  • Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures

Persoonlijke instelling Milon apparatuur

We stellen de Milon apparatuur in op jouw persoonlijke voorkeuren: kracht, lengte en gewicht. Hiervoor kun je een afspraak maken aan de balie in de sportschool bij één van onze instructeurs. Voor het instellen van de Milon apparatuur betaal je eenmalig € 20 aan instelkosten (ook bij een proefles Milon Cirkel).

Bekijk onze Prijslijst voor al onze prijzen. 

Kennismaken met de Milon Cirkel?

Ervaar de Milon Cirkel zelf. Kom naar de sportschool, dan leggen we je uit hoe de training werkt. Ook laten we je de speciale Milon apparatuur zien. Of vul onderstaand formulier in als je informatie wilt ontvangen. Dan nemen wij contact met je op voor een persoonlijke én vrijblijvende kennismaking. Neem gerust iemand mee.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden om contact met mij op te nemen en met registratie van mijn gegevens in het ledenadministratiesysteem als ik lid word van Fit Living Well Bodegraven.