Nieuwe Fysio in Bodegraven bij Fit Living Well

Bij sportschool Fit Living Well Bodegraven kun je sporten op jouw eigen niveau en samen met onze fysio zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt blijven bewegen. Peter is onze nieuwe fysio en stelt zich graag even aan je voor. Ook kan jij een GRATIS SCREENING FYSIO op afspraak krijgen, zonder verdere verplichtingen. Lees snel verder!

 

Maak kennis met Fysio Peter

Peter: "Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en bewegen heeft ervoor gezorgd dat ik fysiotherapeut ben geworden. Als sporter was ik altijd bezig met het optimaal gebruiken van mijn lichaam en ik weet daarom wat een goed functionerend lichaam voor iemand kan betekenen. Als fysiotherapeut heb je de mogelijkheid om iemand dat goed functionerende lichaam (terug) te geven.

 

Tijdens mijn studie ben ik actief geweest als roeier. Met als hoogtepunten een eerste plek op het Nederlands kampioenschap en een zilveren plak op de Universiade. De ervaringen die ik als sporter heb opgedaan gebruik ik ook tijdens mijn werk als fysiotherapeut.

 

Als therapeut staat de patiënt voor mij centraal, daarbij is duidelijke communicatie erg belangrijk. Daarom streef ik altijd naar een open en gelijkwaardige verhouding tussen patiënt en therapeut en probeer ik de wensen van de patiënt zo goed mogelijk te implementeren in de behandeling. Een ontspannen en persoonlijke benadering is mijn doel."

Wat kun je verwachten van de fysio?

Intake

Tijdens de intake zal ik je vragen stellen over jouw klacht en aan de hand daarvan een onderzoek uitvoeren. De conclusies van mijn onderzoek neem ik met je door om vervolgens samen een plan van aanpak op te stellen.

 

Behandeling

In mijn behandeling richt ik mij op het bewegend functioneren. Daarbij richt ik mij specifiek op gewrichten, spieren, pezen, banden en ook zenuwen. De behandeling kan verschillende doelen hebben bijvoorbeeld pijnvermindering, spierontspanning, spierversterking, coördinatieverbetering, etc. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken zoals oefentherapie, massages, het mobiliseren van gewrichten, etc.

 

Een fysiotherapeutische behandeling is altijd gericht op het verbeteren van een probleem van de patiënt, maar fysiotherapie kan ook preventief worden ingezet.

 

Vergoeding

Als je aanvullend verzekerd bent wordt de behandeling fysiotherapie vergoed door je zorgverzekeraar. Hoeveel behandelingen je hebt is afhankelijk van je polisvoorwaarden.

 

Gratis Fysio Screening

Ben je benieuwd wat er kan worden gedaan aan een klacht die je al langere tijd hebt? Of ben je benieuwd wat de fysiotherapeut voor jou kan betekenen. Kom dan langs voor een gratis fysio screening.

 

Deze screening duurt 15 min en is geheel vrijblijvend. Mocht je na de screening behoefte hebben aan een behandeling, dan kun je gelijk een afspraak maken voor fysiotherapie.

 

Goed om te weten

  • De gratis fysio screening is vrijblijvend
  • Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden je fysio behandelingen vergoed door je verzekeraar
  • Bel voor een afspraak of kom langs in de sportschool en vraag naar fysiotherapie aan de balie
  • Je kunt fysio Peter direct bereiken op telefoonnummer 06 - 36 36 90 78

 

Peter werkt ook op de Amsterdamse locatie van Fysio van Andel