Word lid van Fit Living Well Bodegraven

Bij Fit Living Well Bodegraven kun jij sporten op je eigen niveau. Een gezellige sfeer vinden we belangrijk en we zijn altijd in voor een praatje, maar wij willen je ook de rust en ruimte geven om lekker op je eigen tempo te kunnen sporten. We helpen je uiteraard graag bij het kiezen van de juiste sportlessen. Op welk niveau je instapt maakt niet uit, ons uitgebreide lesrooster is geschikt voor beginners en gevorderde sporters. Laat ons gerust weten als je iets nieuws wilt proberen.

Kies het abonnement dat bij jou past » overzicht abonnementen en prijzen

 

Lid worden?

Kom langs in de sportschool, bel ons of stuur een mail met je gegevens naar admin@fitbodegraven.nl, dan nemen wij contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken. Deze kennismaking is uiteraard vrijblijvend. GRATIS PROEFLES

 

Tevredenheidsgarantie

Als je binnen de eerste 3 maanden 20 keer komt trainen in onze sportschool, heb je recht op tevredenheidsgarantie. Lees meer

 

Contactformulier voor lidmaatschap

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden om contact met mij op te nemen en met registratie van mijn gegevens in het ledenadministratiesysteem als ik lid word van Fit Living Well Bodegraven.

   

  Actie: nieuw lid aandragen

  Als jij als bestaand lid een nieuw lid aandraagt en die persoon sluit een jaarabonnement af, dan krijg jij een maand sporten gratis!

  Het nieuwe lid moet jouw naam vermelden bij het afsluiten van zijn of haar abonnement. Deze actie geldt niet met terugwerkende kracht.

  Weet je iemand die lid wil worden of een proefles wil komen doen? Kom dan langs in de sportschool en maak een afspraak aan de balie bij één van onze medewerkers. Je kunt ook een mail sturen naar admin@fitbodegraven.nl, dan nemen we contact met je op.

   

  Lesrooster

  Prijslijst bekijken

  Algemene Voorwaarden