Om veilig en verantwoord te kunnen sporten bij sportschool Fit Living Well Bodegraven hebben we aantal Nieuwe Regels opgesteld

Woensdag 1 juli openen wij onze sportschool weer voor jou! We houden ons aan de landelijk geldende regels en vragen van onze leden dit ook te doen. Met elkaar kunnen we weer lekker sporten en fit de zomer door. Hieronder lees je hoe we dat gaan doen bij sportschool Fit Living Well Bodegraven.

Binnen en buiten sporten

Vanaf 1 juli kun jij dus weer binnen sporten. Wel zullen we de Bootcamp buiten blijven geven. In het lesrooster vind je jouw groepslessen terug zoals je gewend was.

Nieuwe Regels per 1 juli

We begrijpen dat je het binnen sporten misschien toch spannend vindt in deze tijd. Zonder de nieuwe regels zouden wij niet opengaan. Dus weet dat we er als sportschool alles aan doen om jou en je medesporters een veilige sportomgeving te bieden. Als iedereen de nieuwe regels volgt, kunnen we dit bereiken.

Dit zijn de Nieuwe Regels binnen Sportschool Fit Living Well Bodegraven:

 1. Aanmelden voor elk bezoek aan de sportschool
  » Meld je aan via Virtuagym voor elke keer dat je komt sporten. Je kunt je vanaf 1 juli aanmelden voor alle groepslessen en, let op, ook voor de fitness en Milon (dit hoefde voorheen niet, maar nu wel). Heb je de app nog niet? Laat het ons weten via de mail.
  » Aanmelden voor een les kan 1 week van te voren. De groepslessen (incl. Yoga) gaan door bij een minimaal aantal van 4 personen. Fitness en Milon gaat altijd door. We vragen jullie om 1 les per dagdeel te boeken, zodat iedereen plek heeft.
  » Lukt het aanmelden niet, dan kun je je telefonisch of via de mail bij ons aanmelden. Houd er wel rekening mee dat je dit tijdig doet, zodat we dit op tijd zien.
  » Bij het aanmelden van een les vragen wij nu naar uw gezondheid (triage covid-19).
 2. Verplicht inchecken met je sportpas
  We vragen iedereen om je sportpas te scannen bij binnenkomst. Dit doe je bij de balie. Op deze manier houden we bij hoeveel mensen er in de sportschool zijn. Vergeet je sportpas dus niet. Sporten zonder pas is niet toegestaan.
 3. Ingang en uitgang
  Je kunt de normale ingang gebruiken om de sportschool binnen te gaan. Bij vertrek gebruik je de zijdeur als uitgang. Ga svp direct naar huis en blijf niet praten bij de uitgang. Zo kunnen we drukte bij de doorgangen voorkomen.
 4. Wees op tijd
  Als jij je aanmeldt voor een groepsles of fitness, kom dan op de aangemelde tijd. Liever niet vroeger, om extra drukte te voorkomen. Een groepsles duurt 45 minuten. We hebben de tijden iets verruimd, omdat we rekening hebben gehouden met aankomst, trainen en vertrek. Zo weten we wie er in de sportschool is. Als je toch eerder bent, blijf dan buiten op de parkeerplaats wachten. Neem altijd en overal de 1,5 meter afstand regel in acht.
 5. Laat de auto lekker thuis
  De parkeerplaatsen voor auto’s zijn nog steeds beperkt, dus als het kan, kom lopend of met de fiets. Heb je gelijk een fijne warming up!
 6. Blijf thuis bij klachten
  Deze regel blijft van kracht: heb jij (of je huisgenoot) klachten, verkoudheid, koorts? Dan moet je echt thuis blijven. Ook mensen met hevige hooikoortsklachten en niezen verzoeken wij vriendelijk rekening te houden met een ander. Blijf thuis bij klachten en bij hevige klachten, ga naar je huisarts voor een test.
 7. Geen gebruik van douches en kleedruimte
  Kleed je thuis alvast om en ga ook thuis naar het toilet. De kleedkamers en en douches zijn gesloten. Douchen na afloop doe je ook thuis. Toilet mag bij uitzondering gebruikt worden. Het toilet dient dan na gebruik wel direct schoongemaakt te worden.
 8. Extra hygiëne
  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar zorg ervoor dat jijzelf en je sportomgeving schoon blijft. Was je handen met zeep voor en na het sporten, desinfecteren mag ook, draag in de sportschool je binnenschoenen en houd afstand van elkaar. Hoest of nies in je elleboog. Neem papieren zakdoekjes mee.
 9. Schoonmaken materialen
  Je helpt ons enorm als je na gebruik je materialen schoonmaakt. Sportmaterialen in de fitness en in de groepslessen moeten door iedereen na de les schoongemaakt worden. Hiervoor zetten wij sprays en doekjes klaar.
 10. 50 minuten fitness
  Van de fitness mag je (na aanmelding) 50 minuten gebruikmaken. Je maakt na het sporten de attributen goed schoon en verlaat de sportschool via de zijdeur uitgang.
 11. Natuurlijke ventilatie
  In de sportschool gaan we de boel goed ventileren. Dit doen we door de deuren en ramen tegen elkaar open te zetten voor een constante toestroom van frisse lucht tijdens het sporten.
 12. Later weer een bakkie
  We vinden het niet zo gezellig, maar kiezen ervoor om geen koffie en thee te schenken. Zolang als nodig halen we de stoelen ook weg.
 13. Houd 1,5 meter afstand
  We zeiden het al eerder, de 1,5 meter regel houden we erin. Let erop dat je deze afstand houdt van je medesporters en het Fit Living Well team.
 14. Heb je vragen? Stel ze ons!
  Als Fit Living Well team zorgen wij ervoor dat jij en je sportmaten veilig en verantwoord kunnen sporten. Met elkaar volgen we deze Nieuwe Regels op en letten we op elkaar. De instructeurs staan voor je klaar als je vragen hebt.

Bij Sportschool Fit Living Well houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM om in een veilige en verantwoorde omgeving te kunnen sporten.