Haal alles uit je workout met een Personal Trainer

Personal Training is hot! Waarom?

Steeds meer mensen kiezen voor een effectieve workout met een Personal Trainer bij sportschool Fit Living Well Bodegraven. Een uur per week word je uitgedaagd om met een persoonlijk trainingsprogramma alles uit je workout én dus uit jezelf te halen. Samen met je trainer stel je doelen en werk je optimaal aan je conditie.

Je kunt kiezen voor Personal Training (PT) 1-op-1 als aanvulling op je groepslessen. Ook zijn er PT small groups waar je met 2 of 4 personen de training volgt.

PT wordt gegeven door instructeur Sanne, gediplomeerd personal trainer en vanaf het eerste moment lid van het Fit Living Well team.

Geef je op of vraag vrijblijvend informatie aan de balie.

Tarieven

De tarieven voor PT kun je navragen aan de balie in de sportschool. Het hangt er vanaf of je 1-op-1 training krijgt of in een small group.

PT aanvragen

Vul je gegevens in, dan nemen we eerst contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw Personal Training bij sportschool Fit Living Well Bodegraven.

Dit is vrijblijvend.

    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden om contact met mij op te nemen en met registratie van mijn gegevens in het ledenadministratiesysteem als ik lid word van Fit Living Well Bodegraven.

    pt fitlivingwell