Alternatief programma om thuis fit en gezond te blijven tijdens de lockdown

Om thuis fit en gezond te blijven hebben we een alternatief programma voor je opgesteld. Laten we er met elkaar het beste van maken, lekker energie opbouwen en werken aan onze conditie. Hoe je dat doet? Wij geven je graag tips vanuit sportschool Fit Living Well Bodegraven. Bekijk hier de meest actuele aanpassingen.

Dit gaan we doen tot en met 9 februari:

1. BenFit Thuis Challenge

Na het succes van de vorige sessies, start Annemarie weer met de BenFit Thuis Challenge. Je kunt je opgeven voor persoonlijke begeleiding in de juiste voeding en de nodige beweging, dat is het principe van BenFit. En het mooie is, de BenFit Thuis Challenge is gratis voor leden van sportschool Fit Living Well Bodegraven. Meld je aan via de link BenFit Thuis Challenge.

2. Een Persoonlijk Trainingsschema

De fitness (Kracht en Cardio) is een zelfstandige training waar je jezelf echt kunt uitdagen. Niet iedereen vindt het even makkelijk, dus kunnen wij een Persoonlijk Trainingsschema voor je maken. Volg je dit schema een tijdje en gaat dat goed, dan kun je altijd jouw persoonlijke fitness uitbreiden of zwaarder zetten. Zorg er altijd voor je jezelf niet 'overtraint', om blessures te voorkomen. Heb je vragen, dan weet je ons online te vinden.

3. Gratis Personal Training

Personal Training 1-op-2 is gratis voor leden. Ongeacht jouw sportniveau of leeftijd, deze gratis Personal Training is voor iedereen. De afgelopen weken hebben we al veel 1-op-2 Personal Trainingen gegeven aan leden. Dit is een coronaproof buitentraining met 1 trainer en 2 leden. Wij maken een indeling als jij je aanmeldt. Lijkt dit je leuk? Meld je aan via de website.

4. Besloten Facebook-groep blijft ook

Zit jij op Facebook, dan kun je lid worden van de nieuwe, besloten Fit Living Well Facebook-groep. Dit is een extra vermelding op Facebook waar alleen leden van Fit Living Well toegang voor krijgen. Je vraagt dit aan op deze pagina: https://www.facebook.com/groups/351803672784073/

In deze groep delen we live stream lessen. Heb je geen Facebook, maar wil je wel lessen online volgen? We plaatsen ook video's op ons YouTube kanaal.

5. Heb je een Kracht Abonnement?

Leden met een Kracht (Cardio & Fitness) abonnement kunnen op de sportschool trainen met 2 personen, buiten bij Fit Living Well. De buitenruimte naast de sportschool richten we in voor Kracht Training. Wil je meedoen? Meld je dan aan via admin@fitbodegraven.nl, dan delen wij je in.