Trainer Small Group (parttime/avond - M/V)

Kom werken bij sportschool Fit Living Well Bodegraven. Wij zijn op zoek naar een parttime Groepsles Trainer in de avond-uren.

Woon jij in de buurt van Bodegraven, heb je ervaring met lesgeven in een sportschool en zoek jij een tof team om in te werken? Dan hebben wij per direct een superleuke baan voor je bij Fit Living Well Bodegraven!

Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast, vrolijk en gedreven bent in je vak. Dat zijn we zelf ook en dat merk je aan de gezellige sfeer in onze sportschool. Je werktijden zijn van 17:30 tot 22:00 uur. We zoeken iemand voor op de avonden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Dit ben jij

  • Gemotiveerd en super-sociaal
  • Sportopleiding gevolgd en de nodige ervaring met groepslessen
  • Beschikbaar op doordeweekse avonden vanaf 17:30 uur
  • Wil je ook weekend-uren werken, dan is dat zeker bespreekbaar

Jouw baan

Wij zijn een kleinschalige sportschool in Bodegraven. Onze leden vallen in de leeftijdscategorie 20-80 jaar. Met name geef je les aan small groups van ongeveer 8 personen. Daarnaast kun je mensen op een prettige manier te woord staan aan de balie en sporters begeleiden tijdens hun work-out in de Milon Cirkel en fitnessruimte.

Je bent vriendelijk, enthousiast en weet mensen te motiveren. Samen met je collega's ben je het aanspreekpunt binnen onze sportschool. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, waarbij je altijd kunt terugvallen op je team.

Direct solliciteren

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Dan kan je gelijk aan de slag bij sportschool Fit Living Well Bodegraven.

Kom gerust langs om kennis te maken of stuur een email met je CV naar Debby Straver via debby@fitbodegraven.nl

Alle vacatures

A