vacature bij sportschool bodegraven fit living well

Vacature: Allround Sport Instructeur (parttime)

Kom werken bij sportschool Fit Living Well Bodegraven. Wij zijn op zoek naar een parttime Sport Instructeur met ervaring. 

APRIL 2021 Vacature sportschool Bodegraven: Woon jij in de buurt van Bodegraven, heb je ervaring met lesgeven en zoek jij een tof team om in te werken? Dan hebben wij een superleuke baan voor je bij Fit Living Well Bodegraven!

Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast, vrolijk en gedreven bent in je vak. Dat zijn we zelf ook en dat merk je aan de gezellige sfeer in onze sportschool.

Dit ben jij

  • Gemotiveerd en super-sociaal
  • Sportopleiding gevolgd en je hebt de ervaring als Fitness / Sport Instructeur
  • Beschikbaar 1 ochtend, 1 avond en op wisselende zaterdagen

Jouw baan

Onze leden vallen in de leeftijdscategorie 20-80 jaar. Jij kunt op elk niveau adviseren, mensen op een prettige manier te woord staan en sporters begeleiden tijdens hun work-out in de Milon Cirkel en fitnessruimte. Maar vooral geef je Small Group lessen.

Je bent vriendelijk, enthousiast en weet mensen te motiveren. Je bent het aanspreekpunt voor leden binnen onze sportschool. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, waarbij je altijd kunt terugvallen op je team.

In het begin ben je beschikbaar voor 8-10 uur per week. Dat kan later uitgebreid worden naar meer uren.

Over onze sportschool in Bodegraven

Bij sportschool Fit Living Well Bodegraven kan iedereen sporten op zijn eigen niveau. Wij zijn een Milon sportschool en dat betekent dat leden kunnen kiezen uit reguliere fitness of trainen op de Milon Cirkel fitness apparatuur. Met een klein en betrokken team houden we de kwaliteit hoog, motiveren we onze leden en staan we echt voor hen klaar. Zo werken we met elkaar aan een goede gezondheid, een fitter leven, meer kracht en meer energie. Doe jij met ons mee?

Direct solliciteren

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken?

Stuur een mail met motivatie en je CV naar Debby Straver via debby@fitbodegraven.nl

 

volg ons ook op Facebook