Vacature: Sport Instructeur (parttime/avond - M/V)

Kom werken bij sportschool Fit Living Well Bodegraven. Wij zijn op zoek naar een parttime Sport Instructeur in de avond-uren.

Woon jij in de buurt van Bodegraven, heb je ervaring met lesgeven en zoek jij een tof team om in te werken? Dan hebben wij een superleuke baan voor je bij Fit Living Well Bodegraven!

Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast, vrolijk en gedreven bent in je vak. Dat zijn we zelf ook en dat merk je aan de gezellige sfeer in onze sportschool. Je werktijden zijn van 17:30 tot 22:00 uur. We zoeken iemand voor op de avonden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Dit ben jij

  • Gemotiveerd en super-sociaal
  • Sportopleiding gevolgd en de nodige ervaring als Fitness / Sport Instructeur
  • Beschikbaar op doordeweekse avonden vanaf 17:30 uur
  • Wil je ook weekend-uren werken, dan is dat zeker bespreekbaar

Jouw baan

Onze leden vallen in de leeftijdscategorie 20-80 jaar. Jij kunt op elk niveau adviseren, mensen op een prettige manier te woord staan aan de balie en sporters begeleiden tijdens hun work-out in de Milon Cirkel en fitnessruimte. Ook geef je small group lessen.

Je bent vriendelijk, enthousiast en weet mensen te motiveren. Je bent het aanspreekpunt voor leden binnen onze sportschool. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, waarbij je altijd kunt terugvallen op je team.

Direct solliciteren

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken?

Stuur een mail met motivatie en je CV naar Debby Straver via debby@fitbodegraven.nl

Alle vacatures