vacature bij sportschool bodegraven fit living well

Vacature sportschool Bodegraven: Sport Instructeur (parttime)

Kom werken bij sportschool Fit Living Well Bodegraven. Wij zijn op zoek naar een parttime Sport Instructeur. 

Vacature sportschool Bodegraven: Woon jij in de buurt van Bodegraven, heb je ervaring met lesgeven en zoek jij een tof team om in te werken? Dan hebben wij een superleuke baan voor je bij Fit Living Well Bodegraven!

Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast, vrolijk en gedreven bent in je vak. Dat zijn we zelf ook en dat merk je aan de gezellige sfeer in onze sportschool.

Dit ben jij

  • Gemotiveerd en super-sociaal
  • Sportopleiding gevolgd en je hebt de nodige ervaring als Fitness / Sport Instructeur
  • Beschikbaar overdag en op een doordeweekse avond

Jouw baan

Onze leden vallen in de leeftijdscategorie 20-80 jaar. Jij kunt op elk niveau adviseren, mensen op een prettige manier te woord staan aan de balie en sporters begeleiden tijdens hun work-out in de Milon Cirkel en fitnessruimte. Ook geef je small group lessen.

Je bent vriendelijk, enthousiast en weet mensen te motiveren. Je bent het aanspreekpunt voor leden binnen onze sportschool. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, waarbij je altijd kunt terugvallen op je team.

Over onze sportschool in Bodegraven

Bij sportschool Fit Living Well Bodegraven kan iedereen sporten op zijn eigen niveau. Wij zijn een Milon sportschool en dat betekent dat leden kunnen kiezen uit reguliere fitness of trainen op de Milon Cirkel fitness apparatuur. Wij hebben een klein en betrokken team, wij motiveren mensen en staan echt voor hen klaar. Met elkaar werken wij aan een goede gezondheid, een fitter leven, meer kracht en meer energie. Doe jij met ons mee?

Direct solliciteren

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken?

Stuur een mail met motivatie en je CV naar Debby Straver via debby@fitbodegraven.nl

Alle vacatures

volg ons ook op Facebook